Eastern chicken wings 
طرز تهیه بال مرغ شرغی

 

Greek Stuffed Tomato

Meal fo: 2 | Preparation: 20 min | Cooking time: 30 min | Level: Moderate

 

Ingredients:

4 Big tomatos

Salt: In sufficient ammount

1 Onion (Dice chopped)

Olive oile: In sufficient ammount

2

سیر (کوبیده شده): ۲ حبه

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۲۰۰ گرم

دارچین (پودر شده): ۱ قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری

استاک مرغ: ‌۱۰۰ میلی لیتر

برنج: ۵۰ گرم

شبت (پاک و خرد شده): ۲۰ گرم

جعفری (پاک و خرد شده): ۲۰ گرم

نعنا (پاک و خرد شده): ۱۰ گرم

 

روش تهيه:
۱- قسمت سرِ گوجه فرنگی ها را به وسیله چاقوی مخصوص سرآشپز، بابرشی افقی جدا کنید. داخل آن ها را با کمک یک قاشق چای خوری، خالی کنید و محتویات آن را برای مرحله ۴ نگه دارید. داخل گوجه فرنگی ها را با کمی نمک مزه دار کنید و کنار بگذارید.

۲- پیاز را در تابه ای حاوی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شوند، سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود (دقت کنید تفت پیاز در حدی باشد که تغییر رنگ ندهد).

۳- گوشت چرخ کرده و دارچین را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت بپزد و آبِ آن کاملاً کشیده شود (در حین تفت دادن، گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید).

۴- رب گوجه فرنگی را در تابه ای دیگر حاوی روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس آن را به همراه اضافه های گوجه فرنگی و استاک مرغ به تابه حاوی گوشت بیافزایید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم کنید تا استاک کاملاً تبخیر شود.

۵- در آخر، برنج،‌شبت، جعفری، نعنا و کمی نمک را به تابه حاوی گوشت بیافزایید و بگذارید برنج کاملاً نرم شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مواد سرد شوند.

۶- فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.

۷- داخل گوجه فرنگی های خالی شده را با مقداری مایه آماده شده پُر کنید و سر گوجه فرنگی ها را روی آن ها قرار دهید.

۸- کمی روغن زیتون و ۶۰ میلی لیتر آب در سینی فر بریزید و دلمه ها را روی سینی فر قرار دهید سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت،‌دلمه های گوجه فرنگی را از فر بیرون آورید و سرو کنید.

درصورت تمایل، می توانید به جای استاک مرغ، از همان مقدار آب به همراه ۱/۴ عدد قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

 

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا شماره ۱۲۹