corn quesadilla - Recipe
طرز تهیه کسدیلای ذرت با روغن زیتون کاستا
شرکت آفتاب تجارت نگین

 

Corn Quesadilla

Preparation: 10 min | Level: Easy

Ingredients:

 

مواد لازم:
فلفل هالوپينو (خرد شده):‌۴ قاشق سوپ خوري
پياز ( خرد شده):‌۱ عدد
سرکه قرمز (مرغوب):‌۱ قاشق سوپ خوري
روغن زيتون:‌۵ قاشق سوپ خوري
کنسرور ذرت (بدون آب):‌  ۴۰۰ گرم
نان تُرتيلا: ۸ عدد
سس کچاپ: مقداري براي سرو

 

طرز تهيه:
۱- فلفل هالو پينو را همراه پياز، سرکه قرمز و ۴ قاشق سوپ خوري از روغن زيتون در غذا ساز بريزيد و هم بزنيد تا کاملاً خرد و مخلوط شوند. ذرت را به آن بيافزاييد و هم بزنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند.
۲- بقيه روغن زيتون را در تابه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود، سپس نان هاي تُرتيلا را به مدت يک دقيقه در آن قرار دهيد تا طلايي رنگ شوند.
۳- داخل نان هاي تُرتيلا را از مخلوط ذرت پُر کرده، سپس آنها را تا کنيد. کسديلاي ذرت را در ظرف مورد نظر بچينيد و همراه سس کچاپ سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۴