Spicy Shrimp Kebab - Recipe
طرز تهیه میگو کبابی اسپایسی

 

میگو کبابی اسپایسی
آماده سازي: ۱۰ دقيقه | پخت: ۶ دقيقه | سطح: آسان

 

مواد لازم:
روغن زيتون:‌به مقدار لازم
سير (کوبيده شده): ۱ حبه
پاپريکا (پودر شده): ۱ قاشق چاي خوري
آب ليموترش تازه: ۲ قاشق چاي خوري
نمک: ۱ قاشق چاي خوري
دانه فلفل قرمز (کوبيده شده): نصف قاشق چاي خوري
ميگو (پاک شده):‌۹۰۰ گرم
سبزيجات دلخواه: مقداري براي سرو
ليمو ترش تازه (برش خورده): تعداي براي سرو

 

طرز تهيه:
۱- تابه گريل را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود، سپس مقداري روغن زيتون به آن بيافزاييد تا روي حرارت ملايم داغ شود.

۲- سير را همراه پاپريکا، ۲ قاشق سوپ خوري روغن زيتون، آب ليمو ترش تازه، نمک و فلفل قرمز در ظرفي بريزيد و هم بزنيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند، سپس ميگو ها را به آن بيافزاييد و زير و رو کنيد.

۳- ميگو ها را از هر طرف به مدت ۲ تا ۳ دقيقه روي تابه، گريل کنيد تا بپزند. پس از پخت، ميگو کبابي اسپايسي را در ظرف مورد نظر بچينيد و همراه سبزيجات دلخواه و ليموترش تازه، سرو کنيد.

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا - شماره ۱۲۳