Steak with Peach Sauce - Recipe
طرز تهیه استیک با سس هلو
با روغن زیتون کاستا
شرکت آفتاب تجارت نگین

 

استيک با سس هلو
تعداد: ۴ نفر |  آماده سازي: ۱۵ دقيقه | استراحت: ۲۵ دقيقه | پخت: ۱۳ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
سير: ۲ حبه
برگ بو: ۱ عدد
پياز (دو نيم شده): ۱ عدد
سويا سس: ۲ قاشق سوپ خوري
مرزه (پاک و خرد شده): نصف قاشق چاي خوري
روغن زيتون: به مقدار لازم
فلفل چيلي (بدون دانه): ۱ عدد
آب ليمو ترش تازه: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوري
رنده پوست ليمو ترش: ۱ قاشق سوپ خوري
راسته گوساله:‌ ۷۵۰ گرم
سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوري
عسل: ۲ قاشق چاي خوري
دارچين (پودر شده):‌ نصف قاشق چاي خوري
زنجبيل تازه (خرد شده): نصف قاشق چاي خوري
هلو (دو نيم شده و بدون هسته): ۴ عدد
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده) به مقدار لازم

طرز تهيه:
۱- سير، برگ بو، پياز، سوياسس، مرزه، نصف پيمانه روغنن زيتون،‌ فلفل چيلي، آب ليمو ترش تازه و رنده پوست ليمو ترش را در مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا مواد کاملاً با يکديگر مخلوط شوند سپس مايه آماده شده را از مخلوط کن خارج کرده و در ظرفي بريزيد.
۲- راسته را در مخلوط بالا قرار دهيد و بگذاريد ۲۰ دقيقه بماند تا کاملاً مزه دار شود.
۳- پس از اين مدت، سس خردل را به وسيله قلم موي مخصوص آشپزي، روي راسته بماليد تا کاملاً به سس آغشته شود.
۴- عسل و دارچين را همراه زنجبيل و نصف پيمانه آب داغ در قابلمه اي بريزيد و ۵ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا غليظ شود سپس آن را از روي حرارت برداريد و در ظرفي بريزيد.
۵- يک قاشق سوپ خوري روغن زيتون به مخلوط عسل بيافزاييد و با قاشق هم بزنيد سپس هلو ها را داخل ظرف قرار دهيد تا کاملاً به مخلوط عسل آغشته شود.
۶- تابه گريل را از قبل روشن کنيد و بگذاريد تا کاملاً داغ شود سپس فيله استيک را با مقداري نمک و فلفل سياه مزه دار کنيد و روي آن قرار دهيد. تا قبل از اينکه گوشت از سمتي که روي حرارت قرار دارد،  کاملاً پخته نشده است، آن را تکان ندهيد و طبق ذائقه تان آن را گريل کنيد.
۷- هلو ها را از مخلوط عسل خارج کرده و آن ها را نيز ۸ دقيقه در همان تابه، گريل کنيد.
۸- استيک را از روي حرارت برداريد و قبل از سرو و برش، داخل فويل آلومينيومي بپيچيد و ۵ دقيقه استراحت دهيد. استيک آماده شده را با چاقوي مخصوص سر آشپز، به صورت نوارهاي باريک برش دهيد و در ظرف مورد نظر قرار دهيد. هر نيمه هلو را نيز به ۳ قسمت تقسيم کنيد و کنار استيک قرار دهيد و سرو کنيد.

 

منبع:‌ ماهنامه ساناز سانيا – شماره ۱۲۶