Shrimp with chili sauce - Recipe
طرز تهیه میگو با سس چیلی

 

مرغ پيکاتا
تعداد: ۴ نفر | آماده سازي: ۱۵ دقيقه |  پخت:‌۲۰ دقيقه | سطح: متوسط

مواد لازم:
سينه مرغ (کامل): ۴ عدد
پودر سير:‌۲ قاشق سوپ خوري
نمک و دانه فلفل سياه (کوبيده شده): به مقدار لازم
کره:‌۱۱ قاشق سوپ خوري
روغن زيتون: ۷ قاشق سوپ خوري
آرد گندم: ۲ پيمانه
کاپريس: ‌نصف پيمانه
استاک مرغ: ۱ ۱/۴ پيمانه
آب ليمو ترش تازه: ۲/۳ پيمانه
جعفري تازه (پاک و درشت خرد شده): ۲/۳ پيمانه

طرز تهيه:
۱-  سينه هاي مرغ را باز کرده و با وردنه روي آنها بکشيد تا باز شوند. هر کدام از آنها را از وسط به صورت طولي به دو نيم تقسيم کنيد تا ۸ قطعه سينه مرغ داشته باشيد.
۲-  تکه هاي مرغ را با نيمي از پودر سير، مقداري نمک و فلفل سياه مزه دار کنيد و سطح آنها را کمي فشار دهيد.
۳-   هفت قاشق سوپ خوري کره و روغن زيتون را در تابه اي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا داغ شود. سينه هاي مرغ را در ظرف حاوي آرد بغلتانيد. سپس آنها را تکان دهيد تا آرد اضافي گرفته شود. تکه هاي مرغ را از هر دو طرف سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. سپس انها را از تابه خارج کرده و روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود.
۴-  کاپريس را همراه استاک مرغ و آب ليموترش تازه در تابه اي بريزيد و روي حرارت زياد مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد، سپس بقيه پودر سير، مقداري نمک و فلفل سياه را به آن بيافزاييد و هم بزنيد.
۵- بقيه کره را به تابه بيافزاييد و بگذاريد روي حرارت ملايم بماند تا ذوب شود تکه هاي مرغ را به تابه برگردانيد و بگذاريد به مدت ۵ دقيقه بماند تا سس کاملاً به خورد تکه هاي مرغ برود. مرغ پيکاتا را در ظرف مورد نظر بريزيد و جعفري را روي آن بپاشيد و سرو کنيد.

 

منبع: ماهنامه ساناز سانيا